Hónapok óta tudni lehet, hogy Justin Longgal jár Amanda Seyfried, például bárki beléjük botolhat, amint kéz a kézben andalognak Manhattan utcáin, vagy kutyáikat sétáltatják a Central Parkban. Mostantól azonban már hivatalos a kapcsolat, a pár ugyanis együtt jelent meg egy jótékonysági eseményen, és pont úgy csináltak, mint a szerelmesek: folyton ölelgették egymást. Amanda egyébként óvja magánéletét, nemrég a Twitteren azt találta írni, hogy ő aztán más sztároktól eltérően nem fog csiripet küldeni Justinnak, mert senkinek semmi köze hozzá, hogy áll a kapcsolatuk.

rs_1024x864-130918131645-1024.amanda-seyfried-justin-long-finn.ls.91813_copy.jpg

A színésznőt hamarosan egy vicces westernben láthatjuk viszont (A Million Ways to Die in the West), amelyet a Ted alkotója, Seth MacFarlane rendez (ő maga is játszik a filmben). A további szereplők Charlize Theron, Liam Neeson és Giovanni Ribisi.
(A Million Ways to Die in the West - hazai bemutató: 2014. május)

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr195606869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása