Hírek röviden 10.09.

Címkék: hírek röviden

2013.10.09. 13:53

  • Harrison Ford egy interjúban beszélt a Szárnyas fejvadászról, és elismerte, hogy a film forgatása során valóban sokszor különbözött a véleménye Ridley Scott rendezőjétől, de ezen már mindketten túlléptek, és ha felkérnék őt egy szerepre a folytatásfilmben, igent mondana rá.
  • Ben Affleck azt szeretné, ha Larry David alakítaná Mr. Mxyzptlk-t a Batman Vs. Supermanben. Egyes források pedig azt állítják, hogy a felröppenő hírekkel ellentétben Wonder Woman mégsem lesz benne a filmben.
  • Francis Lawrence rendező elmondta, hogy Az éhezők viadala: Futótűzben jobban kibontják és bemutatják a Katniss körül bonyolódó szerelmi háromszöget.
  • Jett Lucas, George Lucas fia elmondta, hogy mielőtt apja eladta volna a Csillagok háborúja franchise-t a Disneynek, egy évet töltött a film előkészítésével, így ő már tudja, mi fog benne történni. Azt is megerősítette, hogy a film egy új generációt állít majd a középpontba.
  • Jennifer Ehle fogja alakítani Anastasia anyját A szürke ötven árnyalatában.
  • Doug Liman szerződött le a Narco Sub rendezésére, mely azokra a kis hajókra utal, amelyekkel a kartellek a kábítószert csempészik. Az eredeti tervek szerint Tony Scott rendezte volna a filmet.
  • A Sobini Filmshez került a Russ & Roger Go Beyondmű életrajzi film, mely Russ Meyer és Roger Ebert barátságát mutatja be, különös tekintettel arra az időszakra, amikor a Beyond the Valley of the Dolls című filmet készítették.
  • Alexander Payne fogja rendezni a The Judge's Willmű filmet, melynek története Indiában játszódik, és egy bíró és nála jóval fiatalabb felesége kapcsolatát mutatja be. Amikor a férfi halálos beteg lesz, elhatározza, hogy biztosítja felesége jövőjét.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr705558690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása