A tudatosan felépített marketingkampány újabb állomásához érkeztünk el: Lars von Trier A nimfomániás című, készülő filmjének negyedik részlete került most nyilvánosságra, amelyben Shia LaBeouf és Uma Thurman után ezúttal Christian Slater jut szóhoz. A jelenetet itt nézhetitek meg – egy nap alatt máris 12 ezren nézték meg a Youtube-on. A produkció ígérete szerint a következő vírusvideó október 10-én jelenik meg, az itt található hivatalos honlapon ti is naprakészen követhetitek a frissítéseket.

Lars von Trier két részesre tervezett mozijában nyolc epizódban meséli el egy nő nimfománná válását. A film igazi sztárparádét vonultat fel, A nimfomániásban szerepelni fog többek között Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Uma Thurman, Willem Dafoe, Udo Kier, Jean-Marc Barr, és Caroline Goodall is. A régóta várt mozit folyamatosan találgatások veszik körül az erotikus tartalma miatt. Lars von Trier legutóbbi, Melankólia című drámája a rangos filmfesztiválon Arany Pálmát nyert, és megkapta az év legjobb európai filmjének járó Európa Filmdíjat is.

A nimfomániás magyarországi forgalmazója a Vertigo Média. A tervezett magyarországi mozibemutató 2014. január 16-án lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr765541887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása