A hírhedt író, Bret Easton ELLIS (Amerikai pszicho) és az elismert rendező, Paul SCHRADER (Taxisofőr, Dühöngő bika) egyesítik erejüket ebben a nyíltan erotikus thrillerben, amely az amerikai fiatalokról: csillogásról és szexről szól. A manipulatív és számító fiatal filmproducer, Christian csak azért készít filmeket, hogy érintetlenül tartsa a vagyonkezelői alapját, míg színésznő barátnője, és egyben megunt játékszere, Tara elrejti, hogy szenvedélyes viszonyt folytat egy színésszel a múltjából. Amikor a Christian tudomást szerez Tara hűtlenségéről, a fiatal los-angeles-i pár egy erőszakos, szexuális töltetű túrába kényszerül az emberi természet sötét oldalára.
Paul Schrader rendező új filmjének főszereplője egy manipulatív, intrikus producer, Christian (James Deen pornósztár alakítja), aki megszállottan készíti a filmeket, miközben barátnője és egyben megunt játékszere, Tara (Lindsay Lohan) titkos afférbe keveredik filmjének főszereplőjével. Amikor Christian rájön a hűtlenségre, az események erőszakos és szexuálisan túlfűtött spirálban teljesednek ki.

2013 decemberében magyar szinkronnal a mozikban!

1271671_591744684215956_786953280_o.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr115519222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása