Szeptember 26-tól csak korlátozott ideig IMAX 3D-ben és 3D-ben kizárólag eredeti nyelven kerül itthon mozikba Antal Nimród (Ragadozók, A szállítmány, Az elhagyott szoba, Kontroll) rendezése, melynek története egy Metallica koncert köré épül fel.

oM1DZ7A.jpg

A nemzetközi szinten is elismert magyar alkotó, Antal Nimród (Kontroll, A szállítmány, Ragadozók) legújabb 3D-s rendezése megváltoztatja az eddig ismert koncertfilm műfaját.
Az egész estés Metallica: Through the Never elegyíti a fiktív játékfilmet az élőben rögzített koncertfilmmel, az események középpontjában a világhírű rockbandával, a Metallicával. A film másik főszereplője a felemelkedőben lévő ifjú színész, Dane DeHaan (Az erő krónikája, Fékezhetetlen), aki Tripet, a fiatal futárfiút alakítja. A történet szerint Trip sürgős küldetést kap egy tomboló közönséggel telített Metallica-koncert alatt. Az arénán kívül kell találkoznia egy futárral, aki egy titokzatos tárgyat ad át neki, amit el kell vinnie a dübörgő show-ra. Ám kocsijával balesetet szenved, nem sokkal később pedig dühös tüntetők és rohamrendőrök csatájában találja magát, ráadásul egy titokzatos maszkos lovas is a nyomában lohol. Kezdetét veszi egy szürreális, poszt-apokaliptikus utcai hajsza

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr375509009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása