• HIVATALOS! Dakota Johnson és Charlie Hunnam kapta meg Anastasia és Christian szerepét A szürke ötven árnyalata filmben!

Fotor090219219.png

  • A louisianai Shreveportban Gilles Paquet-Brenner vezényletével megkezdődött a Dark Places című adaptáció forgatása. A produkcióban, ami egy nőről szól, aki arra kényszerül, hogy újra átélje családja megölését, Charlize Theron, Chloe Moretz, Nicholas Hoult, Christina Hendricks, Corey Stoll, Tye Sheridan, Sterling Jerins és Shannon Kook-Chun kapott szerepet.
  • A Universal Pictures Dracula című horrorjának premierje csúszik majd két hónapot. Új bemutató dátum: 2014. október 3.
  • eddig ezek a címek merültek fel a TF4el kapcsolatban -Transformers: Last Stand, Transformers: Apocalypse, Transformers: Future Cast. Legújabb - Transformers: Age of Extinction.
  • A The Los Angeles Times információja szerint Bob Peterson helyett Peter Sohn (Kissé felhős/Partly Cloudy) fogja dirigálni a The Good Dinosaur című Pixar animációt.
  • Kurt Russell szerepet kaphat a Halálos iramban 7-ben és valószínűleg azt a karaktert fogja alakítani, amit Denzel Washington visszautasított.
  • Szeptember 6-tól újra mozikba kerül Amerikában az Itt a vége (This Is the End), majd október 1-jén Blu-rayen és DVDn debütál.
  • Lady Gaga a Machete gyilkol (Machete Kills) után cameoszerepet kapott Robert Rodriguez Sin City: A Dame to Kill For-jében is. A film premierjére azonban még várnunk kell, majd egy évet.
  • Andrew Davis elkészíti az 1990-es A kincses sziget (Treasure Island) újráját.
  • Csütörtöktől lesz látható a mozikban az USA-ban első helyen nyitó ONE DIRECTION: THIS IS US (KN)  című szórakoztató koncert- és életrajzi film a világ a jelenleg legmenőbb fiúbandájáról.
    A filmből megismerhetjük az 5 fiú, Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles és Louis Tomlinson  bukásokkal és sikerekkel teli kalandos útját a világsikerig.
    A film korhatára: Korhatárra való tekintet nélkül megtekintető (KN).
    A film 2D feliratos és 3D OV (eredeti nyelvű) változatban is látható lesz.
    2D FELIRATOSAN: a Lurdy, Pólus, a Cinema City Aréna, Westend, Allee, Campona, továbbá a CC Debrecen, CC Pécs, CC Székesfehérvár, CC Szeged, CC Győr és Gödöllő Városi mozi, illetve a Kecskemét Otthon, a Balassagyarmat Madách, az Eger Agria, a Hévíz Fontana, Nagykanizsa, Sopron Elit, Ajka, Békéscsaba Center, Tapolca.
    3D EREDETI NYELVEN: Cinema City Aréna, Westend, Allee, Campona, Eger Uránia, Gyöngyös, Balassagyarmat, Jászberény és a Szolnok Tisza mozi.
  • Most már hivatalos: Bradley Cooper hangján szólal majd meg Rocket Raccoon, a Guardians of the Galaxy karaktere.

NElavgLrqejqon_1_1.jpg

  • A Farrelly Brothers (Peter és Bobby Farrelly) twitteren jelentette be, hogy Brady Bluhm (mint Billy) visszatért a Dumb és Dumber (Dumb and Dumber) folytatásában, ami a Dumb and Dumber To címet kapta. A Farrelly testvérek Sean Anders és John Morris (Sex Drive, That's My Boy) forgatókönyve alapján vezénylik le a produkciót. További hír a filmmel kapcsolatban, hogy Kathleen Turner is kapott egy szerepet. A forgatás napokon belül indulhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr225489344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása