Riddicket egy látszólag kihalt bolygóra száműzik, ám hamar rá kell jönnie, hogy nincs egyedül. Vérszomjas ragadozókkal találja szemben magát, akik nem kímélnek semmit, ami él és mozog. Riddick egyetlen esélye a túlélésre, ha vészjelzést ad le a zsoldosoknak, akik már 10 éve vadásznak rá.
A bolygóra érkező első űrhajó egy veszélyes, és kegyetlen katonákból álló csapatot szállít, míg a második roham parancsnokáról kiderül, hogy személyesérdekek vezérlik. Mindegyik fejvadásznak egy a célja: elkapni Riddicket, és vele együtt távozni a bolygóról. De az idő egyre fogy: egy halálos vihar közeleg, és a ragadozók is a nyomukban járnak.

A Pitch Black – 22 évente sötétség (2000), és a Riddick – A sötétség krónikája (2004) után David Twohyiró-rendező ismét összeállt Vin Diesellel, hogyRiddick, a veszélyes antihős, az üldözött elítélt, a sötétben is tökéletesen tájékozódó utolsó fúriai történetét vászonra vigyék ebben a minden eddiginél látványosabb, és izgalmasabb akciókkal tűzdelt sci-fiben.

RDK_B1_Online3.jpg

Eredeti cím: Riddick
Műfaj: sci-fi/akció
Jim& Ken Wheat karakterei alapján írta és rendezte:David Twohy
Szereplők:Vin Diesel, JordiMolla, Matt Nable, KateeSackoff, DaveBautista, BokeemWoodbine, Raoul Trujillo, Karl Urban
Bemutató dátum: 2013. szeptember 05.
Hossz: 119’
Korhatár: 16 éven aluliak számára nem ajánlott

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr115480666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása