Mikor egy orosz katonai konvojt kiiktatnak Moszkvában, HOBBS ÜGYNÖK (Dwayne Johnson) ahhoz az egyetlen emberhez fordul segítségért, aki képes megtalálni az elkövetőt: DOMINIC TORETTO-hoz (Vin Diesel).

Toretto azonban csak azért hajlandó segíteni, mert rádöbben, hogy LETTY (Michelle Rodriguez) életben van, és Hobbs első számú célpontjának, OWEN SHAW-nak (Luke Evans), a volt kommandósnak dolgozik. Toretto és elit bandája, köztük BRIAN O’CONNER-rel (Paul Walker), valamint a TELJES EREDETI CSAPAT tagjaival Shaw és emberei nyomába ered, és különböző, nagyobbnál nagyobb, észbontóbbnál észbontóbb akciók keretében végigüldözi őt Európán egészen az elképesztő fináléig.

vA1JjmZ.jpg

Lakossági megjelenés: 2013.09.25.
Ajánlott fogyasztói ár: 3.190 Ft

Rendező: Justin Lin
Szereplők: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris ’Ludacris’ Bridges
Nyelvek: magyar 5.1, angol 5.1, cseh 5.1, lengyel 5.1
Feliratok: magyar, angol (halláskárosult), cseh, héber, horvát, lengyel, mandarin, szlovén
Hossz: 125 perc
Képarány: 2.35:1, anamorfikus szélesvásznú

w5MC8Za.jpg

ZcSx5hd.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr985467448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása