• A Paramount 2014. június 6-ról két hónappal későbbre, augusztus 8-ra tette át a Teenage Mutant Ninja Turtles premierjét. A döntés hátterében minden bizonnyal az áll, hogy a stúdió másik nagy dobása, a Transformers 4 június 27-én kerül a mozikba és mindkét film köré nagy marketingkampányt építenek fel, így logikusabb, ha több idő van a két premier között.
  • Jelenleg is zajlanak a Tom Cruise főszereplésével készülő Edge of Tomorrow újraforgatásai, melynek legnagyobb nyertese Jeremy Piven lett, aki eredetileg nem is szerepet a filmben, ám az újraforgatások előtt írtak neki egy karaktert.
  • Elkezdődött a Little Accidents című dráma folytatása, mely három emberről szól, akik rájönnek, hogy mindannyian érintettek egy helybéli fiú halálában. Az egyik főszerepet Elizabeth Banks alakítja.
  • Az eddig elsősorban indiai filmekből ismert R. Madhavan szerepet kapott a Night of The Living Dead: Origins 3D-ben, mely George A. Romero horrorklasszikusának újragondolása lesz.
  • A Sony Pictures Classicshoz került a Channing Tatum és Mark Ruffalo főszereplésével készülő Foxcatcher, melyet idén decemberben mutatnak be.
  • Alan Taylor rendező elmondta, hogy a Thor: Sötét világ újraforgatásai során nemcsak egyes jeleneteket vesznek újra, hanem néhány újat is elsősorban Tom Hiddlestone-nal és Natalie Portmannel a középpontban.

998927_10151597903902199_605958414_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr645463729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása