Hírek röviden 08.15.

Címkék: hírek röviden

2013.08.15. 17:40

  • A legújabb találgatások szerint a Csillagok háborúja VII-ben nem Palpatine szenátor klónját láthatjuk, hanem őt magát, csak erő-szellemként, aki az egyik tanítványával tartja így a kapcsolatot.
  • Darren Aronofsky a kiszemelt a Red Sparrow rendezésére, mely egy kémnőről szól, akit ellenséges ügynökök elcsábítására képeztek ki, ám az egyik megbízása rosszul sül el, ugyanis egymásba szeretnek a kijelölt ügynökkel, és ez mindkettőjüket nagy veszélybe sodorja.
  • Vin Diesel lesz a Soldiers of the Sun egyik főszereplője, melynek története egy idegen fajjal vívott háború alatt játszódik, amikor egy katonai osztag egy elveszett aranyvárost keres Mexikóban.
  • A Lionsgate szerezte meg Kate Atkinson Life After Life című regényének megfilmesítési jogait, mely egy olyan nőről szól, aki rájön, hogy különleges képességének köszönhetően újraélheti az életét, és ennek során megtapasztalja mindazt, ami csak emberrel megtörténhet, és rájön, a legkisebb döntés is komoly hatással lehet az életünkre.
  • Shailene Woodley után a True Bloodból ismert Sam Trammel is aláírt a Josh Green regénye alapján készülő The Fault in Our Starshoz, mely egy rákkal küzdő fiatal lányról szól, aki beleszeret segítőjébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr85462296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása