Hírek röviden 08.07.

Címkék: hírek röviden

2013.08.07. 13:44

  • Bryan Singer beszélt egy kicsit az X-Men: Az eljövendő múlt napjairól, és megerősítette, hogy Scarlet Witch nem tűnik fel a filmben, Josh Helman pedig a fiatal William Strykert alakítja. Elmondta továbbá azt is, hogy Quicksilver jeleneteit 3600 fps-sel veszik fel, amely a normál sebesség tízszerese.
  • Jeff Wadlow elmondta, azt szeretné, ha az X-Force valamivel sötétebb tónusú lenne, mint az X-Men filmek.
  • Harvey Weinstein elvállalná a Snowpiercer forgalmazását, de arra kérte Joon-ho Bong rendezőt, hogy vágjon ki legalább 20 percet a 126 perces filmből, hogy könnyebben befogadható legyen az amerikai közönség számára.
  • Érdekes fordulat a The Expendables 3-nál: Bruce Willis kikerült a stábból, Harrison Ford viszont aláírt egy szerepre. Szintén Forddal kapcsolatos hír, hogy a minap ismét az Indiana Jones 5-ről kérdezték, melyről jó ideje nem lehetett már hallani, de a színész bizakodik benne, hogy elkészül a film, mert nagyon szívesen bújna ismét a régészprofesszor bőrébe.
  • Benedict Cumberbatch és John Malkovich kaptak egy-egy karaktert a The Penguins of Madagascarban, ami természetesen a pingvinek saját filmje lesz.
  • Rashida Jones és Matt Bomer pedig a BOO: Bureau of Otherwordly Operations című animációs filmben fognak majd szinkronizálni.
  • Szeptemberben kezdődik a Menekülj! 2 (See No Evil) forgatása, melynek főszerepét egy pankrátor, Kane fogja alakítani.
  • Robert De Niro és Meryl Streep lesznek a The Good House főszereplői, mely egy alkoholproblémákkal küzdő ingatlanügynöknőről szól, aki ismét beleszeret egykori szerelmébe.
  • 2014. május 9-én kerül mozikba a Zac Efron, Seth Rogen és Rose Byrne főszereplésével készülő Townies című vígjáték, mely egy fiatal párról szól, akik kénytelenek újszülött babájukkal egy fiúkollégium mellé költözni.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr715449666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása