Hírek röviden 08.01.

Címkék: hírek röviden

2013.08.01. 13:14

  • James Cameron Josh Friedmant kérte fel, hogy pofozza ki egy kicsit az Avatar 2 forgatókönyvét.
  • Len Wiseman mégsem vesz részt A múmia remake munkálataiban, ugyanis a forgatás dátuma ütközne egyéb elfoglaltságaival.
  • Kína mentheti meg a Tűzgyűrűt, ugyanis Guillermo Del Toro filmje minden eddigi rekordot megdöntött bemutatásakor, és ez azt jelenti, hogy mégis lehet esély egy második részre.
  • Elképzelhető, hogy Zack Synder Frank Millerrel közösen dolgozza ki a Batman Vs. Superman film részleteit, ugyanis Synder korábban utalásokat tett arra, hogy esetleg Miller Batman: The Dark Knight Returns című képregénye adná a film alapjait, melyben mindkét hős szerepel.
  • Wendi McLendon-Covey szerepet kapott Adam Sandler The Familymoon című vígjátékában, mely korábban Blended néven futott.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr745438255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása