Hírek röviden 07.30.

Címkék: hírek röviden

2013.07.30. 15:49

  • A Farkas volt az elmúlt hétvége egyetlen nagy premierje Amerikában, és nem meglepőmódon, 53,1 millióval könnyedén ugrott a Box Office lista élére. A The Conjuring táovábbi 22,2 milliót szerzett, így már 80 felett jár a mindössze 20 millió dollárból elkészített horror. 591 moziban bemutatásra került a Kamatylista is, és már csak ebből visszajött az a 1,5 millió dollár, amit a filmre költöttek.
  • Jó hír a rajongóknak: az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készülő The Legend of Conan egy új trilógia első része lesz.
  • Torontóban forgatják majd Az acélember 2-t.
  • A Paramount újabb Beverly Hills-i zsaru filmet tervez Eddie Murphy főszereplésével, melynek forgatókönyvét Josh Applebaum és Andre Nemec írja majd.
  • Kathleen Kennedy producer elmondta, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a Csillagok háborúja VII megfelelő helyszíneinek kiválasztására és valódi androidokat használnak majd. Szintén a filmhez kapcsolódó hír, hogy hivatalosan is bejelentették, hogy John Williams felel a zenéért.
  • A Sony Pictures Classicshoz került a Tim's Vermeer című dokumentumfilm, mely egy feltalálót mutat be, aki az egyik híres XVII. századi festő, Johannes Vermeer festési technikáját tanulmányozza.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr35434245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása