Elvis, Madonna, Elton John és Lady Gaga előtt egyetlen névtől zengett a világ: Liberace, a virtuóz zongorista és extravagáns előadóművész, a színpadok és a televízió tündöklő csillaga. Az olasz és lengyel gyökereket ápoló Liberace (Michael Douglas) karrierje az 1970-es években a csúcson jár. Elbűvölő stílusának és zenei virtuozitásának köszönhetően nők milliói rajonganak érte. Ebbe a fényűző életbe csöppen bele Scott Throson (Matt Damon) a fiatal, kisvárosi sofőr, aki igen hamar Liberace bizalmasává válik. Bár két különböző világból érkeztek, a váratlan találkozást követően Liberace és Scott között egy titkos szerelmi viszony kezd kibontakozni.
A Steven Soderbergh rendezte Túl a csillogáson augusztus 22-én kerül a hazai mozikba az Oscar-díjas Michael Douglas és Matt Damon főszereplésével.

Szereplők: Matt Damon, Michael Douglas, Scott Bakula, Eric Zuckerman, Rob Lowe

Az HBO saját gyártású filmjét forgalmazza a Budapest Film Kft.
A film 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Augusztus 22-től a mozikban!

1073223_543314392370874_765507125_o.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr955414041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása