Tim Burton (Frankenweenie - Ebcsont beforr, Éjsötét árnyék, Alice Csodaországban) rendezésében forog a Big Eyes című életrajzi dráma, melyben Amy Adams, Christoph Waltz, Danny Huston, Krysten Ritter, Jason Schwartzman és Terence Stamp kapott szerepet.

A produkció egy festőházaspár, Margaret és Walter Keane (Amy Addams és Christoph Waltz) igaz történetén alapul, akik az '50-es években váltak népszerűvé nagy szemű gyerekeket ábrázoló képeikkel, ám házasságuk egy csúnya válással ért véget, miután kiderült, hogy Walter valójában részt sem vett a festmények megalkotásában, csak promótálta azokat, de mégis dicsőséget követelt értük magának is. A bírósági tárgyalás csúcspontja az volt, amikor mindkettőjüket felkérték egy-egy kép megfestésére, de Walter természetesen nem tudott eleget tenni ennek. @Luke

big-eyes-set-photo-amy-adams.jpeg

amy-adams-krysten-ritter-begin-filming-big-eyes-03.jpg

amy-adams-krysten-ritter-begin-filming-big-eyes-04.jpg

amy-adams-krysten-ritter-begin-filming-big-eyes-10.jpg

amy-adams-krysten-ritter-begin-filming-big-eyes-17.jpg

amy-adams-krysten-ritter-begin-filming-big-eyes-34.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr775402394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása