Hírek röviden 07.06.

Címkék: hírek röviden

2013.07.06. 14:52

  • Colin Trevorrow elmondta, hogy a Jurassic Park IV-gyel tisztelegni szeretne az előző részek előtt, és semmiképp sem egy rebootként tekint rá.
  • Úgy tűnik, a The Expendables 3-hoz már tényleg sikerül megszerezni Steven Seagalt is, aki Sylvester Stallonéval és csapatával vállvetve küzd majd meg Mel Gibsonnal.
  • 2014. április 11. helyett csak 2014. szeptember 26-án kerül mozikba a The Equalizer.
  • James Cameron elmondta, hogy továbbra sem tett le a Battle Angel elkészítéséről, de előbb az Avatar 2-3-mal kíván foglalkozni, melyek akár 4-5 évet is igénybe vehetnek, tehát a Battle Angelt 2017-nél előbb biztosan nem láthatjuk.
  • Jon Hamm és Dave Franco is szerepet kaptak a James Franco rendezésében készülő A hang és a tébolyban, melyben maga Franco is feltűnik majd. A film alapját William Faulkner 1929-es azonos című regénye képezi, mely egy déli arisztokrata családot mutat be

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr245393578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása