Julian az igazságszolgáltatás elől menekülő bűnöző, aki egy boksziskolát működtet Bangkokban, ezzel leplezve drogügyleteit. Amikor testvérét a helyi maffia meggyilkolja, az egy bűnszervezet keresztanyjaként tisztelt édesanyja bosszúra szólítja fel. A férfi kezdetben hezitál, mivel testvére is egy bosszú áldozata lett – megerőszakolt és meggyilkolt egy prostituáltat –, ám enged az anyai akaratnak és véres bosszúhadjáratba kezd. A harcművészetben is jártas Julian-nek szembe kell néznie egy titokzatos ex-zsaruval, és a korrupt és kegyetlen bangkoki alvilággal.

996813_574584915925968_1241189061_n.jpg

A Csak Isten bocsáthat meg az idei Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjába kapott meghívást. Nicolas Winding Refn 2011-ben is a világ legrangosabb ’A’ kategóriás fesztiváljának versenyprogramjában szerepelt, és Drive – Gázt! című filmje a legjobb rendezés díját nyerte el. Refn saját bevallása szerint nem híve a bosszútörténeteknek, ezúttal saját egzisztencialista dühét igyekezett filmre forgatni. Ehhez hívta segítségül az Oscar-jelölt Ryan Goslingot, napjaink egyik legnépszerűbb színészét, aki a közelmúltban olyan filmekben szerepelt, mint a Gengszterosztag, A hatalom árnyékában, vagy az Őrült, dilis, szerelem. Partnere a filmben a szintén Oscar-jelölt brit Kristin Scott Thomast, Az angol beteg, A házban és a Lazacfogás Jemenben sztárja.

943262_574558225928637_1979431917_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr425391055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása