Megérkezett a PERCY JACKSON - SZÖRNYEK TENGERE magyar szinkronos előzetese!
Augusztus 15-től a mozikban a félistenek, mitológiai lények és istenek harcát bemutató fiatalos, szórakoztató és látványos kalandfilm!

Az istenek köztünk járnak – és van néhány emberi tulajdonságuk: például az, hogy sokan közülük eltaszítják maguktól törvénytelen gyerekeiket. A félig emberi, félig isteni eredetű kamaszok számára fenntartott különleges kiképzőtáborban azonban sosincs nyugalom. Percy Jackson, Poszeidón fia ismét kénytelen veszélyes és különleges kalandra indulni, ha meg akarja menteni a világot.
Isteni lények és barátai társaságában ezúttal Hermész lázadó fia után nyomoz, aki a bűverejű Aranygyapjút akarja felhasználni az Olümposz leigázásához. A nyomok New Yorkba, majd onnan a tengerre vezetnek. Vad kalandok, csodák és izgalmak várnak a társaságra. Sosem tudják, mikor számíthatnak isteni beavatkozásra, és mikor kell a saját erejükben bízniuk. De egy biztos: a humorukat még a legváratlanabb helyzetben sem veszítik el…

A világsikerű könyvsorozat első részéből készült film több mint 227 millió dollár bevételt hozott. Ezúttal még nagyobb szabású a film: őrületes digitális trükkök teszik látványossá, és keverik össze a hétköznapi nagyvárost a legendák birodalmával.

1025458_642099092484312_1095142368_o.jpg

Mozibemutató: 2013. augusztus 15.
Eredeti cím: Percy Jackson – Sea of Monsters
Színes, szinkronizált amerikai film
Műfaj: Fantasy / kaland
Gyártó: Twentieth Century Fox
Korhatár: 12E

Főszereplők: Logan Lerman, Stanley Tucci, Sean Bean, Brandon T. Jackson. Fényképezte: Shelly Johnson. Látvány: Claude Paré. Írta: Rick Riordan, Scott Alexander, Marc Guggenheim, Larry Karaszewski. Rendezte: Thor Freudenthal

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr25366221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása