Az USA-ban a hétvégén debütáló film fantasztikus, 125 millió dolláros nyitással indított (világszerte pedig több már mint 196 millió dollár bevételnél tart), amivel minden idők legjobb júniusi eredményét harcolta ki magának a hős legújabb mozis adaptációja.
Az idén 75. születésnapját ünneplő hős minden eddiginél grandiózusabb, akciódúsabb és izgalmas formában tért vissza a mozikba Christopher Nolan produceri felügyelete mellett. A filmben olyan fantasztikus színészek vállaltak szerepet, mint Henry Cavill (Kal-El/Clark Kent), Russell Crowe (Jor-El), Kevin Costner (Jonathan Kent), Diane Lane (Martha Kent), Amy Adams (Lois Lane), Michael Shannon (Zod) és Laurence Fishburne (Perry White).

image010.jpg

A film korhatára: 12 éven aluliak számára nem ajánlott.
 
A filmet szinkronos 4DX, IMAX 3D, 3D és 2D verzióban, illetve 3D OV (eredeti angol nyelven) is bemutatják!
Eredeti nyelven a Cinema City Debrecen és Mom Park termeiben, illetve Pápán a Petőfi Moziban lesz látható!

10548_638291409531747_1116772516_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr105367389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása