Női szervek magyar poszter

Címkék: poszter The Heat

2013.06.13. 23:01

Bullock + McCarthy = BFF (16)

Sandra Bullock és Melissa McCarthy együtt forgatta új, vad vígjátékát, a Női szervek-et (16) (The Heat, hazai bemutató: július 4.), melyben – bár együtt nyomozó zsarukat játszanak – bőven szidják, bántják, ütik egymást. Közben pedig, ahogy McCarthy nyilatkozta: BFF-k lettek: vagyis legjobb barátnők. A gyerekeiknek köszönhetően.
– Dolgozni is jobb volt úgy, hogy közben tudtam, egy anyatárssal üvöltözöm – mondta Bullock, a 3 éves Louis anyja. McCarthynak két gyereke van, Vivian 6, Georgette pedig 3 éves: a két sztár az elmúlt hónapokban jó néhányszor hozta össze közös játszásra a csemetéit.
– A lelkiismeret-furdalás tart minket össze – vélte Sandra Bullock. – sokat dolgozunk, és közben mindketten aggódunk, hogy elég jó anyák vagyunk-e. Úgyhogy, bőven van közös témánk. Gyötörjük magunkat, vigasztaljuk a másikat, és közben idétlenül poénkodunk: hogyne lennénk szuperjó barátnők? Pláne, hogy olyan filmet csináltunk közösen, amit általában férfiakra osztanak; haverkodó, nagydumás zsarukat nem szoktak olyanok játszani, akiknek melle van.
IC Press

Noi_szervek_online_16.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr235360656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása