A júliusi DVD-megjelenés egy pörgős akciófilmmel indul, a Parker-rel (16),  Jason Statham, és az ismét vagány oldalát megmutató latin díva, Jennifer Lopez főszereplésével. A saját törvényeit követő tolvaj, és csinos társa egy merész tervet eszelnek ki, hogy túljárjanak Parker volt társain, és közben a szajrét is megkaparintsák. A további szerepekben Nick Nolte, és a Kemény zsaruk sorozatból ismert Michael Chiklis látható.
 
A Disney fantasztikus kalandfilmje James Franco, Mila Kunis, Rachel Weisz, és Michelle Williams főszereplésével, az Óz, a hatalmas (12) július 10-én jelenik meg 3D Blu-rayen, Blu-rayen, és DVD-n.  A  Blu-ray kiadványokon számos izgalmas extra található interjúkkal, kulisszatitkokkal, bakiparádéval. A boszorkányokkal, fantasztikus lényekkel teli történet egy varázslatos, és látványos világba kalauzolja az egész családot.
 
A vígjátékok kedvelői sem maradnak DVD nélkül ebben a hónapban. A Coen testvérek forgatókönyve alapján készült Dől a moné (12) tele van vicces fordulattal, amiből a klasszikus vígjátéki elemek sem hiányoznak: Cameron Diaz, és Colin Firth briliáns párosa egy ravasz tervvel Alan Rickmant próbálja átejteni, hogy aztán megkaparintsa a hamis Monet festményért járó summát. A Dől a moné július 17-én jelenik meg DVD-n.
 
Az Ewan McGregor, Nicholas Hoult, Stanley Tucci, Ian McShane, Bill Nighy, Eleanor Tomlinson főszereplésével készült Az óriásölő (12) 3D Blu-rayen, Blu-rayen, és DVD-n jelenik meg  július 24-én. A jól ismert mese egy teljesen új, hihetetlenül látványos köntösben elevenedik meg a képernyőn. Az izgalmas extrák között  a főszereplő Nicholas Hoult vezeti körbe a nézőket a liánokkal, félelmetes óriásokkal teli világban.
 
A Bosszútól fűtve című feszült hangulatú thriller július 31-én jelenik meg DVD-n Colin Farrell, Noomi Rapace, Terrence Howard, Dominic Cooper főszereplésével, Niels Arden Oplev (A tetovált lány) rendezésében.
 
Figyelmetekbe ajánlom az Alkonyat-sorozat írójának sikeres regényéből készült A burok című sci-fit, ami szintén ebben a hónapban jelenik meg DVD-n Max Irons, Saoirse Ronan, Jake Abel, Diane Kruger, William Hurt főszereplésével. Andrew Niccol (Gattaca, Lopott idő) nem csak rendezőként, de forgatókönyvíróként is jegyzi a romantikus sci-fit. 

http://img2.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/18817355_38e86d222f9e18377d74cafced338287_xl.jpg

Oz_The_Great_And_Powerful_DVD_HUN_2d.jpg

Oz_The_Great_And_Powerful_BLURAY_HUN_2d.jpg

Oz_The_Great_And_Powerful_3D_BLURAY_HUN_2d.jpg

Parker-DVD_2D pack.jpg

Jack the Giant Slayer-DVD_2D pack.jpg

Jack the Giant Slayer 3D-BD_2D pack.jpg

Jack the Giant Slayer-BD_2D pack.jpg

Jack the Giant Slayer-Tesco Exclusive-DVD_2D pack.jpg

Gambit_2D_HU.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr285354418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása