Hírek röviden 06.01.

Címkék: hírek röviden

2013.06.01. 13:49

  • Milla Jovovich, Jackie Chan, Wesley Snipes és Nicholas Cage hivatalosan is aláírtak a The Expendables 3-hoz, és nagy valószínűséggel legalább az egyikük a rosszfiúk oldalára érkezik.
  • Hosszas tárgyalások után mégiscsak sikerült megegyezni Sam Mendesszel, hogy ő rendezze a Bond 24-et, és arra is jó esély van, hogy a 25-ös Bond mozit is ő vezényli majd le. Emellett olyan hírek is felröppentek, hogy a főcímdalt is ismét Adele fogja énekelni, bár őt hivatalosan még nem keresték meg ezzel kapcsolatban.
  • Karen Gillan kapta a Guardians of the Galaxy fő gonoszának szerepét.
  • Katherine Waterston fogja alakítani Joaquin Phoenix karakterének egykori barátnőjét az Inherent Vice című krimi-drámában.
  • Michael Greent kérték fel a Szárnyas fejvadász folytatásfilm forgatókönyvének megírására, melyet az eredetihez hasonlóan Ridley Scott fog rendezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr265338945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása