Hírek röviden 05.29.

Címkék: hírek röviden

2013.05.29. 14:13

  • Joss Whedon azt nyilatkozta, hogy bár egyelőre még nem árulja el ki, de nagyon izgalmas gonosza lesz a Bosszúállók 2-nek, mégsem elsősorban ő áll majd a középpontban, hanem a szuperhősök, hiszen róluk is bőven van még mit mondania.
  • Az elsőfilmes Zack Lipovski fogja rendezni a Gyilkos kobold rebootot, mely jelenleg Leprechaun: Origins címen fut, tehát vélhetően egy eredettörténet lesz.
  • Las Vegasban megkezdődött a Gondolkozz pasiaggyal 2 (Think Like a Man Too) forgatása, melynek történetében egy esküvő kerül a középpontba.
  • Sam Mendesszel ismét tárgyalnak, hogy vállalja el a Bond 24 rendezését, még ha ez azzal is járna, hogy jövőre nem készülne el a film. Rajta kívül Ang Lee-t, Shane Blacket és Nicholas Winding Refnt is az esélyesek között emlegetik.
  • Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon és Owen Wilson után Josh Brolin is aláírt az Inherent Vice stábjához, melyet Paul Thomas Anderson rendez majd. A történet 1969-ben játszódik, középpontjában pedig egy magánnyomozó áll.
  • Mike Mitchell fogja rendezni a Trolls című zenés vígjátékot, mely a népszerű színes hajú játékfigurákról fog szólni. Erica Rivinoja már dolgozik a forgatókönyvön.
  • A Relativity 2014. február 14-re tűzte ki a Three Days to Kill premierjét, melyben Kevin Costner egy visszavonulni készülő bérgyilkost alakít, aki megtudja, hogy súlyos beteg. Egykori ügynöksége felajánl neki egy ellenszert, melyet csak abban az esetben kaphat meg, ha elvégez még egy utolsó munkát.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr625332221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása