Hírek röviden 05.28.

Címkék: hírekröviden

2013.05.28. 18:26

  • Három nagy premier is volt Amerikában az elmúlt hétvégén, melyek közül a Halálos iramban 6 száguldott a Box Office lista élére 96,8 milliós nyitással, így már jövő hétre visszajöhet a 160 milliós gyártási költség. A Másnaposok 3 41,8 millióval kezdett, ami a második helyre volt elég, A zöld urai pedig 33,5 millióval a negyedik helyen indultak. Emellett bemutatkozott a Before Midnight is, de egyelőre csupán öt moziban vetítették.

http://img2.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/18708623_224603d7d7c6e3fd16b1991a75ced0d0_l.jpg

  • Joss Whedon elmondta, hogy nincs köze az X-Men: Az eljövő múlt napjainak ahhoz, hogy szeretné Quicksilvert megjeleníteni a Bosszúállók 2-ben. Egyszerűen csak azért szeretné felhasználni a karaktert, mert nagyon szereti az ő, és Scarlet Witch szuperképességeit.
  • Evangeline Lilly elmondta, hogy nagyon izgalmas feladatnak tartja Tauriel eljátszását A hobbit: Smaug pusztaságában, mert a karakter nagyon heves és szenvedélyes, valamint egyszerre kifinomult és könyörtelen. Tauriel egyébként a regényben nem szerepel.
  • Amanda Seyfried szerepet kapott a While We're Young című vígjátékban, mely egy olyan párról szól, akiknek élete teljesen megváltozik, amikor barátságot kötnek egy fiatalabb párral.
  • A Sony Pictures Classicshoz került az Only Lovers Left Alive című vámpíros dráma, melynek főszerepeit Tilda Swinton, Mai Wasikowska és Tom Hiddlestone alakítják, a rendezői székben pedig Jim Jarmusch foglal helyet.
  • Szintén ők fogják forgalmazni a The Lunchbox című drámát, mely egy fiatal nő és egy idősebb férfi kapcsolatát mutatja be, akik egy rossz helyre kiszállított ételhordó miatt kerülnek kapcsolatba egymással Mumbaiban, és egy közös jövőről kezdenek el álmodozni, amely hamarosan a valóságukra is komoly hatással lesz.
  • Az Entertainment One szerezte meg a Diana hercegnőről szóló életrajzi film forgalmazási jogait, mely a hercegnő utolsó két évét és Hasnat Khannal való viszonyát mutatja be. A címszerepben Naomi Wattsot láthatjuk majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr515330417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása