Hírek röviden 05.22.

Címkék: hírek röviden

2013.05.22. 13:49

  • Egyes értesülések szerint Michael Bay előveszi a '80-as évekbeli rajzfilmsorozat néhány népszerű karakterét a Transformers 4-hez, és a Grimlockok, valamint a Dinobotok is feltűnnek majd.
  • Kristen Wiig írt alá a Welcome to Me főszerepére, melyben egy személyiségzavarral küzdő nőt fog alakítani, aki miután nyer a lottón, a pénzen egy saját magáról szóló talkshow-t indít.
  • Leonardo DiCaprio ismét a Viharsziget forgatókönyvírójával, Dennis Lehane-nel fog dolgozni, méghozzá a Travis McGee-n, melynek alapját John D. MacDonald regénysorozata képezi. McGee a tengerparton él egy pókeren nyert csónakházban, és igyekszik elkerülni a külvilág valamennyi zavaró tényezőjét. Dolgozni csak akkor dolgozik, ha már egy vasa sincs, viszont ilyenkor bárkinek bármilyen elveszett tárgyát megtalálja. Az egyetlen kikötése csupán annyi, hogy a megkerült dolog fele az övé. A Fox nagy sikerben reménykedik, ugyanis ebben az esetben egy teljes franchise-t építenének ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr205312865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása