A nyár legnagyobb meglepetését tartogató film, a Szemfényvesztők (12E)  június 13-án kerül a hazai mozikba, olyan színészekkel a főszerepben, mint Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Dave Franco, Isla Fisher, Mélanie Laurent, Morgan Freeman, és Michael Caine. Váratlan helyzetek, trükkös pillanatok, és egy nagy átverés, ami előtt még az FBI is tehetetlen. Egy látványos, minden percében izgalmakat tartogató film A titánok harca, és A szállító rendezőjétől.

A világ legjobb illuzionistának egy csapata bankot rabol, de nem is akárhogyan: a mindenkit megtévesztő műsorszámuk végeztével a közönség sorai közé szórják a megszerzett pénzt. Az FBI értetlenül áll az agyafúrt attrakció előtt, nem is sejtve, hogy egy sokkal nagyobb dobásra készülnek a szemfényvesztők.

A szállító, A titánok harca, és A hihetetlen Hulk rendezője egy fantasztikus szereplőgárdával dolgozott együtt, akik elhozzák a nyár egyik legnagyobb meglepetését: egy váratlan helyzeteket, meglepő fordulatokat, trükkös pillanatokat tartogató thrillert, amiben semmi nem az aminek látszik.

NYSM_B1_ONLINE.JPG

Eredeti cím: Now You See Me
Műfaj: thriller
Rendező: Louis Letterier
Forgatókönyv: Ed Solomon, Boaz Yakin, Edward Ricourt
Szereplők: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Dave Franco,
Isla Fisher, Mélanie Laurent, Morgan Freeman, Michael Caine

Bemutató dátum: 2013. június 13.

Előzetes korhatár-besorolás: 12 éven aluliak számára nem ajánlott

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr525291651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása