Superman újjászületett! A Sötét lovag trilógia alkotója, Christopher Nolan produceri felügyelete mellett készült AZ ACÉLEMBER megmutatja, hogy vált a világ legnagyobb hősévé A Holnap Embere.

Amerika és a világ legismertebb, legnépszerűbb és legerősebb szuperhőse, a különleges történetű Superman visszatér a mozikba – és ezúttal minden idők legerősebb csapata segíti a fantasztikus kalandok megelevenedését.
A rendezői székbe a 300-at és a Watchmen – Az őrzők-et is alkotó Zack Snyder ült, a történetváz kialakítását és a produceri feladatokat a Batman-trilógiával a világ legsikeresebb filmesévé vált Christopher Nolan vállalta. Clark Kent és Superman kettős szerepét Henry Cavill játssza; fontosabb partnerei mind Oscar-díjazottak vagy már jelölték őket: Lois Lane-t Amy Adams, az újság főszerkesztőjét Laurence Fishburne, a távoli bolygóról érkezett gyerek örökbefogadó szüleit Diane Lane és Kevin Costner, igazi apját Russell Crowe alakítja; a főgonosz mindig hálás szerepét Michael Shannon kapta.

A régen várt, hatalmas költségvetéssel készült, különlegesnek ígérkező film elkészítése során az elmúlt évek legnagyobb mozisikereinek készítői fogtak össze: igazi filmes szuperválogatott áll Az acélember mögött.

Főszereplők: Henry Cavill, Amy Adams, Russel Crowe, Michael Shannon, Kevin Costner, Laurence Fishburne, Diane Lane.
Fényképezte: Amir Mokri
Látvány: Alex McDowell
Írta: Jerry Siegel, Joe Shuster, David S. Goyer, Christopher Nolan
Producer: Christopher Nolan
Rendezte: Zack Snyder

Mozibemutató: 2013 június 20.
Eredeti cím: Man of Steel
Színes szinkronizált amerikai film
Műfaj: kaland/akció/fantasy
Gyártó: Warner Bros. Pictures, Legendary Pictures
Korhatár: 12E

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr415252887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása