Spears és a törpök (KN)

Címkék: The Smurfs 2

2013.04.20. 15:08

Britney Spears új színe: hupikék! A pop ikon twitter oldalán tette közzé a nagy hírt: felvett egy dalt, ami a nyár legfantörpikusabb filmjét, a Hupikék törpikék 2.-t (KN) (Smurfs 2, hazai bemutató: augusztus 1.) fogja feldobni. A dal címe: Ooh La La, szerzői pedig Dr. Luke, Ammo, Cirkut és J Kash.
– Gyerekkorom óta imádom a Hupikék törpikék-et, és a fiaim meg a világ legnagyobb törprajongói – nyilatkozta az énekesnő. – Őket akarom meglepni azzal, hogy amikor nézik a filmet, egyszer csak énekelni kezd benne az anyukájuk! Tutira azt fogják erre mondani: Törpisztikus!

smurfs-2-britney-spears-ooh-la-la.jpg

A rendező, Raja Gosnell szerint a dal pompásan elkapta a törpös-partizós hangulatot. Így aztán az új törpfilm igazi szenzációja, hogy Katy Perry és Britney Spears együttműködését hozza: Perry adja a hangját a legszebb törplánynak, Törpillának – igazi, ezúttal nem lesz sok alkalma megszólalni, hiszen a 2. részben elrabolja és Párizsba hurcolja őt Hókuszpók; a megmentésére induló hősies törpöket pedig saját ellentörpjeivel, a két Komiszkával: Vexivel és Haxival próbálja legyőzni.
Félelemre szerencsére semmi ok. A sok kaland vége úgyis: hupikék! via IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr155234024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása