Hírek röviden 04.20.

Címkék: hírek röviden

2013.04.20. 12:43

  • 23-án érkezik a Thor: The Dark World első előzetese.
  • Az Oscar-gála producerei felkérték Seth MacFarlane-t, hogy vezényelje le a jövő évi gálát is, de még nem döntötte el, hogy él-e a lehetőséggel.
  • A Sony egy héttel előbbre hozta Amerikában A Föld után premierjét, amely így már május 31-től mozikba kerül.
  • Will Ferrell és Jack Black szerződtek le a valós történet alapján készülő Tag Brothers főszerepeire, és két egykori osztálytársat fognak alakítani, akik bár most már 40-es éveikben járnak, még mindig kedvenc játékukkal, a fogócskázással vannak elfoglalva, és mindent megtesznek azért, hogy a másik legyen a fogó. A dolog odáig fajul, hogy már egymás házába is betörnek, csak azért, hogy elkaphassák a másikat.
  • Jason Sudeikis és Rose Byrne kapták a Tumbledown című romantikus vígjáték főszerepeit, mely egy özvegy nőről szól, aki beleszeret abba az újságíróba, aki néhai férje halála ügyében érkezik nyomozni a kisvárosba.
  • Elindult a 300: A Birodalom hajnala (300: Rise of an Empire) hivatalos weboldala.

300  RISE OF AN EMPIRE   Movie Trailer  Photos  Synopsis.png

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr955236232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása