Wallingék (Hugh Laurie, Catherine Keener) és az Ostroff család (Oliver Platt, Allison Janney) az Orange fasor lakói. Régóta a legjobb barátságban és szomszédi kapcsolatban állnak egymással. Kényelmes mindennapjaikat Nina Ostroff (Leighton Meester), a tékozló leány hazatérése zavarja meg. Nina éppen szakított vőlegényével, 5 évnyi távollét után tér haza, hogy sebeit nyalogassa. Bár mindkét család a Walling fiúval(Adam Brody) való szerelmi kapcsolat kialakulásának drukkol, Nina figyelme egészen másfelé irányul, a lehető legrosszabb felé...
Szex, szaftos titkok, árulások, csalódások sorozata után egészen váratlan irányba fordul mindenki élete. Végül felmerül a kérdés: mit is jelent a boldogság számukra?

Rendezte:
Julian Farino
Szereplők:
Hugh Laurie (Doktor House-sorozat, Fekete Vipera-sorozat, Értelem és érzelem)
Katherine Keener (Villámtolvaj -- Percy Jackson és az olimposziak, Genova, Capote, A 40 éves szűz, A John Malkovich menet)
Leighton Meester (A szobatárs, Párterápia, A pletykafészek-sorozat)
Oliver Platt (Szerelem és más drogok, 2012, Frost/Nixon, A nagy kaszálás)
Allison Janney (Így jártam én, Az órák, Amerikai szépség, Az elnök emberei-sorozat)
Gyártási év:
2011

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr375230218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása