stormhalleberry.jpegHalle Berry terhességének híre ciklonként kavarta fel az internetező világot. Igaz, a 46 éves színésznő, azt nyilatkozta, saját maga is nagyon meglepődött, amikor rájött, gyereket vár – ám ő és párja, Olivier Martinez valamint a színésznő ötéves lánya, Nahla nagy örömmel készül a kicsi érkezésére.
– Csodás dolog ez, igazán nem hittem volna, hogy megtörténhet még velem – nyilatkozta az Oscar-díjas Berry, aki azt is közhírré tette: bár első szülése után vagy négyéves szünetet tartott, ezúttal egy percre sem akar leállni. Sőt, kétszeres anyasága nem fogja befolyásolni abban, hogy milyen szerepeket vállal.
Amit azért volt fontos elmondania, mert az X-Men sorozat rajongói jól tudják. A közelgő Farkas (16E) (Wolverine, hazai bemutató: július 25.) után ismét egy közös kaland következik, melyben Bryan Singer rendező irányítása alatt együtt szerepel az első és második generáció is. Az időutazásos X-Men-ben így Ian McKellen, Patrick Stewart is, de Michael Fassbender és James McAvoy is szerepel: sőt, ahogy a rendező egy tweetjében büszkén világgá kürtölte, Ciklon szerepében Halle Berry is visszatért.
E nyilatkozat célja talán épp az volt, hogy megállítsa az interneten máris terjedni kezdő találgatásokat: vajon ki marad-e a következő X-Men részből a viharos szépségű színésznő. A válasz tehát: nem lesz X-Men Berry nélkül! via IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr815219620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása