A tegnapi poszter után megérkezett a beígért trailer Neill Blomkamp (District 9) Elysium című scifijéhez, melyben Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley, Alice Braga, Diego Luna, William Fichtner és Wagner Moura kapott szerepet.

2159-ben az emberek két osztályra szakadtak. A gazdagok egy Elysium nevű mesterségesen létrehozott bolygón élnek, míg a szegények a túlnépesedett, lepusztult Földön próbálnak meg boldogulni. Rhodes miniszternő (Jodie Foster) kőkemény kormányzati alkalmazott, aki mindent megtesz, hogy megakadályozza a szegények bejutását az Elysiumra, és biztosítsa az ott élők életkörülményeit, de a Földön élők így is mindent megtesznek, hogy bejussanak az Elysiumra. Max (Matt Damon) megkeseredett férfi, akit miután kényszerhelyzetbe hoznak, elvállal egy veszélyes küldetés, mellyel ha sikerrel jár, nem csak a saját életét mentheti meg, hanem ismét egyesítheti a két részre szakadt emberiséget. @Luke

ELYSIUM - ZÁRT VILÁG - Augusztustól a mozikban!

ELYSIUM-MATT-DAMON.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr265214498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása