Ron Howard (Angyalok és démonok, Egy csodálatos elme) Olivia Wilde, Daniel Brühl, Chris Hemsworth és Natalie Dormer főszereplésével készítette el a Hajsza a győzelemért (Rush) című életrajzi filmet, melyben Hemsworth a legendás brit autóversenyzőt, James Hunt-ot alakítja. A film Niki Lauda és James Hunt harcáról, és a legendás 1976-os szezonról szól.

A HAJSZA A GYŐZELEMÉRT a Forma 1-es versenyek aranykorába enged betekintést, egy izgalmas, és veszélyes világba, ahol a versenyzők saját, és egymás határait feszegetve bármire képesek, hogy elsőként érjenek célba. Két ikonikus versenyző, James Hunt és Niki Lauda története bontakozik ki előttünk az Oscar-díjas Ron Howard rendező filmjében. A főszerepekben Chris Hemsworth, Daniel Brühl, és Olivia Wilde. A Hajsza a győzelemért 2013 őszétől látható a mozikban.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr835210742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása