Hat nap alatt 51 millió dolláros bevételt ért el Észak-Amerikában a G. I. Joe - Megtorlás, amivel fölényesen uralja a toplistát. A siker főleg három dolognak köszönhető szakemberek szerint. A korábbi G. I. Joe-hoz képest újabb két nagy sztár erősíti a csapatot, Bruce Willis és Dwayne Johnson, akik mozikba szólították a rajongótáborukat. Nagyobb teret kapott az előző részben is szereplő Channing Tatum is, aki jó úton halad afelé, hogy a következő hollywoodi szupersztár legyen. A film ráadásul 3D-ben tekinthető meg, ami növeli vonzerejét, no meg a bevételt is.
A G. I. Joe - Megtorlás előtt szép jövő áll, mert a franchise Európában és Ázsiában is igen népszerű, ráadásul kevesebb pénzből - 130 millió dollárból - készült, mint az előző rész, tehát a relatív megtérülés nagyobb lesz. Iparági jóslatok szerint az új film jóval többet hozhat az előző produkció 302 millió dolláros összbevételénél.
(G.I. Joe: Retaliation - hazai bemutató: most csütörtökön!)

7574_524923444231188_476961965_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr895211108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása