• Michael Bay hivatalosan oldalán jelent meg a hír, hogy Nicola Peltz kapta a Transformers 4 női főszerepét.
  • Rhett Reese és Paul Wernick forgatókönyvírók elárulták, hogy áll jelenleg a Deadpool és a Venom szénája. Tim Miller rendező még tavaly leforgatott egy háromperces tesztvideót a Deadpoolhoz, amely mindenki szerint nagyon jó lett, de a Marvelt még mindig nem sikerült meggyőzniük, hogy bevállaljanak egy R-es korhatár besorolású szuperhősfilmet. Deadpoolt egyébként Tony Starkhoz hasonlították, legalábbis abból a szempontból, hogy amikor először feltűnt, az ő karaktere is nagyban különbözött a többi marvelestől, és Deadpoollal is ugyanez lenne a helyzet. A Venomhoz pedig még tavaly leadott egy forgatókönyvet a páros, de szinte biztos, hogy ebből nem fog film készülni, és ők már nem is érintettek a film további munkálataiban, pedig nagyon tetszett nekik az a sötétebb atmoszféra, melyet a szkriptben teremtettek.
  • Roland Emmerich elmondta, hogy az ID Forever - Part 1 és az ID Forever - Part 2 20 évvel a Függetlenség napja történései után fog játszódni, amikor is az idegenek ismét visszatérnek a Földre. Több régi karaktert is viszontláthatunk majd, de lesznek új, fiatalabb arcok is.
  • Katherine Heigl és Patrick Wilson kapták a North of Hell című vígjáték főszerepeit, mely egy olyan feleségről szól, aki férje minden lépését felügyelet alatt tartja.
  • A Paramount szerezte meg Jeff VanderMeer Annihilation című regényének megfilmesítési jogait, melynek története egy biológusnőről szól, aki egy természeti katasztrófa sújtotta területre látogat, annak reményében, hogy megtalálja a férjét.
  • Insidious Chapter 2 banner

482871_481188581935000_1912418807_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr595176315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása