A magányos lovas filmkészítő csapata a nagysikerű A Karib-tenger kalózai első három részét jegyző Jerry Bruckheimer producer, és Gore Verbinski rendező párosából áll, kiegészülve Johnny Depp-pel, akit Jack Sparrow kapitányként nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelöltek.

A magányos lovas  egy izgalmas akcióval és sok humorral fűszerezett kalandfilm, melyben a hírhedt maszkos hőst friss, mai szemlélettel keltik életre az alkotók. Tonto, az amerikai bennszülött harcos (Johnny Depp) számba veszi a korábban elmondatlan történeteket, amelyek a törvény emberét, John Reidet (Armie Hammer) az igazság jelképévé tették, miközben a nézők, mintha nagy meglepetések és humoros zsörtőlődések elszabadult vonatán ülnének, szemtanúi lehetnek annak, ahogy a két valószínűtlen  hős megtanul együtt dolgozni a kapzsiság és a korrupció elleni küzdelmük során.

Bemutató dátuma: 2013. július 04. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

903708_455168181222044_1754734866_o.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr875174068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása