Turbó szinkronos előzetes

Címkék: előzetes Turbo

2013.03.21. 13:32

A Madagaszkár és a Kung Fu Panda alkotói teljes gázzal pörgő animációs vígjátékot készítettek - 3D-ben! A film hőse egy csiga, aki magasabb fokozatra kapcsol, mert csodálatos képességre tesz szert: szupertempóra! Gyorsan szerez is néhány új havert. Laza, nagyszájú, közúti csigák közé keveredik, és ott megtanulja: a száguldás is csak jó barátok közt az igazi. Együtt repesztenek a nagy álom felé, Turbó meg akarja nyerni a legendás autóversenyt, az Indy 500-at! Hazai premier 2013. október 13-án.

Minden álom valóra válhat. Minden álmodozó elérheti, amiről álmodik. Csak nagyon gyorsnak kell lennie.
Turbó hisz a saját vágyai megvalósulásában: a sebesség megszállottja, a száguldás szerelmese, és tudja, hogy a versenypályán a helye. Még akkor is, ha a csigák nem a gyorsaságukról híresek, és a többnyire lassú és visszahúzódó csiga-társadalom nem is nagyon érti pörgős csigatársát. Ő azonban nem adja fel, és amikor egy furcsa baleset még jobban felgyorsítja, nekifut élete – és minden csiga – legnagyobb vállalkozásának: indulni akar az Indianapolis 500-on.
Esélytelennek látszik, mégis a győzelem felé száguld: nem csoda, ha filmsztár válik belőle.

A Dreamworks Animation stúdió legjobb munkatársait: a Shrek, a Shrek a vége, fuss el véle, a Cápamese és a Túl a sövényen alkotót állította csatasorba legújabb animációs vígjátékának elkészítéshez.

Eredeti hangok: Ryan Reynolds, Paul Giamatti, Michael Pena, Luis Guzman, Bill Hader, Richard Jenkins, Ken Jeong, Michelle Rodriguez, Maya Rudolph, Ben Schwartz, Kurtwood Smith, Snoop Dog és Samuel L. Jackson.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr645159565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása