Hírek röviden 03.21.

Címkék: hírek röviden

2013.03.21. 09:58

  • Az UIP-Duna 2013. augusztusában mutatja be a hazai mozikban a Ha/ver 2 Kick-Ass 2-t.
  • Március 27-én debütál a Farkas (The Wolverine) előzetese, ám 26-án már kapunk belőle egy kis ízelítőt.
  • Daniel Cudmore (Kolosszus), Bingbing Fannel és BooBoo Stewart feltűnik majd az X-Men - Az eljövendő múlt napjaiban (X-Men: Days of Future Past), ám Jason Flemyng (Azazel) nem fog visszatérni.

xm.png

  • Az Avatar 2-3 nem rendelkezik premierdátummal, ugyanis James Cameron még mindig írja a forgatókönyvet.
  • Jon M. Chu. rendezésében fog megvalósulni a He-Man - A világ ura (Masters of the Universe) újrája, melyben elképzelhető, hogy feltűnik majd egy rövid szerep erejéig az eredeti film főszereplője, Dolph Lundgren (He-Man) is.
  • Joel Silver (Mátrix) a StudioCanallal közösen készíti el John Carpenter Menekülés New Yorkból (Escape from New York) című filmjének újragondolt változatát. A Deadline informáviói szerint Silver teljesen más megközelítésből dolgozza fel a filmet és egy trilógiában gondolkodik.
  • A Paramount Pictures és az MGM bejelentette, hogy elkészül a Boszorkányvadászok (Hansel & Gretel: Witch Hunters) folytatása, mivel a film átlépte a $200 millió dollárt.
  • A The Hollywood Reporter értesülései szerint Hugh Jackman lesz Harlan Coben hamarosan megjelenő Six Years című regénye alapján készülő filmváltozat főszereplője.
    A könyv főszereplője Jake Fisher, aki végignézi, hogy szerelme, Natalie, hozzámegy egy másik férfihoz. Majd 6 évvel később mikor a nő férje meghal elmegy a temetésére, hogy találkozzon egykori szerelmével, ám nem Natalie áll özvegyként a sírnál. A film a Paramount Pictures égisze alatt fog elkészülni.
  • A Warner Bros. azt szeretné, hogy Ben Affleck (Az Argo-akció) rendezze meg a Bunker Hill: A City, A Siege, A Revolution (Bunker Hill: egy város, egy ostrom, egy forradalom) filmadaptációt. A film az 1775-ös Bunker Hill-i csatát mutatja be, ami miatt kitört az amerikai függetlenségi háború. A forgatókönyvet Nathaniel Philbrick hamarosan megjelenő, Bunker Hill: A City, A Siege, A Revolution regényéből Chris Terrio (Az Argo-akció) írja majd.
  • Gary Barber, a Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) elnök-vezérigazgatója bejelentette, hogy három éven belül új James Bond-filmmel akar jelentkezni. Ami biztos, hogy Sam Mendes nem tér vissza, így új rendezőt keresnek az alkotásnak.
  • Gavin O'Connor (Warrior - A végső menet, A zsaruk becsülete) Lynne Ramsay (Beszélnünk kell Kevinről) rendezésében fog elkészülni a Jane Got A Gun című western, melyben Natalie Portman, Joel Edgerton, Rodrigo Santoro, River Shields, Kristen Rakes és Jacob Browne lesz látható főszerepben. Portman egy olyan nőt alakít, akinek meg kell védenie farmjukat férje bűnbandájától, miután az súlyos sérülésekkel tér haza egy pisztolypárbaj után. A nő volt szerelme segítségét kéri.
  • Thor: Sötét világ (Thor: The Dark World) Bemutató: 2013-10-31
    Thor a Föld és a Kilenc birodalom védelméért száll harcba egy eddig az árnyakban bujkáló ellenséggel, aki most magát az egész univerzumot akarja
    Szereplők: Natalie Portman, Chris Hemsworth, Anthony Hopkins, Rene Russo
    Rendező: Alan Taylor
    A Hobbit : Smaug pusztasága (The Hobbit: The Desolation of Smaug) (BA) Bemutató: 2013-12-12
    A nagy sikerű A hobbit folytatása.
    Szereplők: Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage
    Rendező: Peter Jackson
    Carrie (BA) Bemutató: 2013-10-17
    Stephen King regénye alapján készült horror film.
    Repcsik (Planes) (BA) Bemutató: 2013-08-15
    A Disney új animációs filmje a Verdák fölötti világot, a Repcsik életét mutatja be sok kalanddal és humorral.

A burok (The Host) zenei albumán lévő számok:

    1. Soul Outside - Antonio Pinto
    2. Chasing Rubies (Acoustic) - Hudson Taylor
    3. Big Ticket - Duologue
    4. Slowly Freaking Out - Skylar Grey
    5. Making Time - Jamie N Commons
    6. Lost - Die Mason Die
    7. Evening Ceremony - Active Child
    8. Hanging On - Ellie Goulding
    9. Litost - X Ambassadors
    10. Radioactive (The Dirty Tees Remix) - Imagine Dragons

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr55159716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rogoka 2013.03.22. 13:14:49

Trónok harca 3. évad? Fanoknak mondom, hogy április 1-én van a bemutató és ezen az oldalon megnézhető már délelőtt az első rész: redir.ec/tronok-harca3 Regelni sem kell!
süti beállítások módosítása