Összeállt az alkotók fejében a Halálos iram-sorozat szerkezete. A hamarosan látható hatodik rész elvarrja a negyedik-ötödik epizód szálait, és új utat nyit a hetedik opusznak, amely a következő trilógia nyitánya lesz. Tehát ha jól utánaszámolunk, a tervek között szerepel már a nyolcadik és a kilencedik darab is, bár ezek még éppen csak körvonalazódnak. Mivel az ötödik rész akciókalandfilmes jellege bevált - vagyis az autós száguldozás már nem cél volt, hanem eszköz a hősök számára, hogy megvalósítsák terveiket -, a hatodik rész teljes egészében akcióthriller lesz, ahol a cselekmény több kontinensen játszódik, a folyamatos golyózáport pedig különféle országok rendőrségei, katonaságai és szabadcsapatai szavatolják.

887102_10151539071297631_127654287_o.jpg

Az eddig több mint 1,6 milliárd dollárt termelő, Vin Diesel és Paul Walker nevével fémjelzett sorozat alkotói arra számítanak, hogy amennyiben sikert arat a harmadik trilógia is, létrejön a filmtörténet egyik legjövedelmezőbb franchise-a.
(Fast & Furious 6 - hazai bemutató: 2013. május 23.)

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr685130794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása