Hírek röviden 03.08.

Címkék: hírek röviden

2013.03.08. 11:22

  • Mark Ruffalo tegnap a Twitteren osztotta meg, hogy egyelőre semmilyen Hulk film nincs tervben a Marvelnél.
  • George Lucas megerősítette, hogy Mark Hamill, Carrie Fisher és Harrison Ford valóban visszatérnek a Csillagok háborúja VII-ben, ugyanis már azelőtt megkezdte velük a tárgyalásokat, hogy eladta volna cégét a Disneynek.
  • Bár Amerikában csak ma nyit a mozikban az Óz, a hatalmas, a Disney máris felkérte Mitchell Kapnert a folytatás forgatókönyvének megírására. Kapner L. Frank Baum The Wonderful Wizard of Oz című regénye alapján írja a szkriptet, ebből készült a klasszikus 1939-es mozifilm is Judy Garland főszereplésével. A könyv története szabadon felhasználható, így Kapner ebből mindent beleírhat a sztoriba, a Warner azonban levédette a '39-es filmbe pluszba beleírt dolgokat, mint például Dorothy cipellőit, így ezeket nem használhatják fel a Disneynél.
  • Ma Andrea Riseborough-val bővült a Birdman stábja.
  • Liam Neeson és Giovanni Ribisi szerepet kapta Seth MacFarlane A Million Ways to Die in the West című western-vígjátékában.
  • Sofia Vergara kapta a Szemtől szemben (Heat) remake női főszerepét, melyet a The Expendables 2-t is jegyző Simon West fog rendezni. A férfi főszerepre már korábban aláírt Jason Statham.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr235122906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása