A Warner Bros. Pictures augusztus 2-án (?) mutatja be (3D/2D theaters and IMAX) Noam Murro (Zseni az apám) 300: Rise of an Empire (korábban Xerxes, 300: Battles of Artemisia) című filmjét, ami Frank Miller Xerxész című képregényének adaptációja lesz. A produkció Zack Snyder (300) és Kurt Johnstad producerkedése alatt készült el, Sullivan Stapleton, Eva Green, Lena Headey, Hans Matheson, Rodrigo Santoro, David Wenham, Igal Naor, Callan Mulvey, Jack O'Connell és Andrew Tiernan főszerepelésével.

Snyder korábban elmondta hogy: "A film Themisztoklészt és az Artemisiumi csatát mutatja be. Véletlen egybeesés, hogy az ütközet ugyanazon a három napon zajlott, mint a Thermopülai csata. A film azzal kezdődik, hogy bemutatja a perzsa háborúk okait. A Marathóni csatával kezdődik, majd ezután ismerjük meg Themisztoklészt, aki rájön, hogy a perzsák megint támadnak. Illetve Xerxészről (Rodrigo Santoro) is megtudjuk, hogy miért is volt olyan, amilyen."

300-Rise-of-an-Empire-logo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr25114666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása