Kijött a mára ígért Derült égből fasírt 2 trailer. Cody Cameron és Kris Pearn filmjét szeptember 27-én mutatja be a Sony Pictures Animation. Szinkronhangok: Bill Hader, Anna Faris, James Caan, Andy Samberg, Neil Patrick Harris, Benjamin Bratt, Terry Crews, Will Forte, Kristen Schaal.

Flint nagy álma mindig is az volt, hogy elismert feltaláló legyen belőle, ám hamarosan minden megváltozik, amikor leghírhedtebb gépe, amely a vizet étellé alakítja át, ismét működésbe lép és mutáns ételszörnyeket hoz létre. Mivel az emberiség sorsa múlik rajta, Flintnek barátaival útra kell kelnie, hogy felvegye a harcot éhes tacodilok, garnélacsimpánzok, almás piteonok, dubla baconös sajtpókok és más kajaszörnyek ellen, és ismét megmentse a világot. @Luke

156303_10151377412885845_1050370681_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr715109166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása