• Az már korábban kiderült, hogy a Captain America: The Winter Soldier női főszereplője Emily VanCamp lesz, azonban Stanley Tucci egy interjúban elárulta, hogy Hayley Atwell is felbukkan majd egy cameoszerep erejéig az egyik flashbackes jelenetben.
  • William Shatner viccesen szidta egy kicsit J.J. Abramst, egyfelől azért, mert a Star Trek és a Csillagok háborúja franchise jövője is az ő kezében van, és a két széria elkötelezett rajongói nem igazán jönnek ki egymással, másfelől pedig azért, mert bár úgy érzi, barátok, Abrams mégsem adott neki szerepet egyik filmjében sem.
  • Halle Berry, Sandra Bullock, Reese Witherspoon és Nicole Kidman is átadnak majd egy díjat az Oscar-gálán.
  • A Dawnton Abbeyből ismert Dan Stevens szerepet kapott Liam Neeson oldalán az A Walk Among the Tombstones című regényadaptációban, mely egy magánnyomozóról szól, aki egy kegyetlen bűnbanda nyomára bukkan. Szintén a filmhez kapcsolódó hír, hogy Ruth Wilson kapta a női főszerepet.
  • Martin Scorsese lesz az executive producere az Andrew Lau rendezésében készülő Revenge of the Green Dragonsnak, melynek forgatása áprilisban kezdődik. A történet két kínai bevándorlóról szól, akik egyre feljebb jutnak a ranglétrán a Zöld sárkányok nevű bűnbandában, ám komoly döntést kell meghozniuk, amikor egyik társuk összetűzésbe kerül a banda egyik vezérével.
  • Hugh Laurie-t szemelte ki a Disney a Tomorrowland című sci-fi fő gonoszának szerepére. A főszerepre már korábban aláírt George Clooney.
  • Az MGM elkészíti az 1957-es The Incredible Shrinking Man rebootját, melynek forgatókönyvét maga a regény szerzője, Richard Matheson írja fiával közösen.
  • Oz: The Great And Powerful - Costumes and Makeup Featurette

  • Spring Breakers - Csajok szabadon (Spring Breakers) banner

http://img1.indafoto.hu/10/3/110143_29d18ba7f0c4113afbe21e74d9986cf6/17937769_fdd3ef52b9d93d6fd8f40f4acf09ee10_xl.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr45080365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása