Amikor az iráni forradalom idején a felkelők elfoglalják az USA teheráni nagykövetségét, hat amerikainak sikerül megszöknie, ám csak egyetlen ember van, aki ki tudná hozni őket az ellenséges területről. Tony Mendez zseniális CIA-ügynök, aki a lehetetlen menekítések specialistája, a legújabb terve határtalan merészsége mellett mégis a kétségbeesésről árulkodik: Tony és a szökevények filmeseknek adják ki magukat, és így kell mindenki szeme előtt elrejtőzniük. A kockázat óriási: a legkisebb baki is azonnali halált jelenthet.
Az elképesztő valós eseményeken alapuló thriller rendezője és főszereplője az Oscar ®-díjas* Ben Affleck, és mellette olyan nagyszerű színészekkel találkozhatunk többek között, mint az Emmy-díjas Bryan Cranston és John Goodman, valamint az Oscar®-díjas* Alan Arkin.

DVD és Blu-ray megjelenés : 2013. március 27.

Argo_2D_HU.jpg

Argo_2D_BD_HU.jpg

SPECIAL FEATURES
MAGYAR EXTRA
MENEKÜLÉS TEHERÁNBÓL: OTT VOLTUNK
Jimmy Carter elnök, Tony Mendez és a valódi menekültek felidézik a valódi emberpróbáló
élményeiket
AUDIO
Hangok (5.1): magyar, angol, cseh
SUBTITLES
Feliratok: magyar, arab, cseh, görög, héber, román
Halláskárosultaknak: angol
TECHNICAL SPECIFICATIONS
JÁTÉKIDŐ: 115 PERC
SZÍNES
DVD9: DUPLA RÉTEGŰ
MINDENFAJTA TELEVÍZIÓN LEJÁTSZHATÓ
LEMEZ
KÉPARÁNY: 16:9, 2.35:1

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr55081264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása