Hírek röviden 02.09.

Címkék: hírekröviden

2013.02.09. 14:44

  • Quvenzhane Wallis (A messzi dél vadjai) veszi át az Annie musicaladaptáció főszerepét Willow Smith-től.
  • Katherine Heigl írt alá az A Moment to Remember című romantikus dráma főszerepére, mely egy olyan nőről szól, aki fokozatosan elveszíti az emlékezetét. Férje elhatározza, hogy még egy utolsó csodás romantikus emlékkel ajándékozza meg imádott feleségét.
  • Kodi Smit-McPhee, Elle Fanning, Nicholas Hoult és Michael Shannon írtak alá a Young Ones főszerepeire, mely egy futurisztikus thriller lesz, és egy 14 éves fiú túlélésért vívott küzdelmét követhetjük nyomon.
  • Melissa McCarthy férjével, Ben Falconéval közösen fogja rendezni a Tammy című vígjátékot, mely egy olyan nőről szól, aki miután férje megcsalta, nagy útra indul részeges nagyanyjával.
  • Jessica Alba kapta a Weightless főszerepét, melyben egy űrhajósnőt fog alakítani, aki csodával határos módon túléli, amikor űrhajója a Földbe csapódik.
  • Martin Scorsese executive producerként fogja segíteni Luc Besson munkáját a Malavita című thrillernél, mely egy maffiacsaládról szól, akiket a tanúvédelmi program keretében visszavisznek Franciaországba.
  • Douglas Booth aláírt a Jupiter Ascending stábjához.
  • Tod Williams fogja rendezni a Stephen King regénye alapján készülő Cellt, melynek főszerepére még korábban John Cusack írt alá. A történet egy férfiről szól, aki kétségbeesetten próbálja megtalálni családját, miután valami miatt az összes mobiltelefon használhatatlanná válik.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr415071061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása