Alább a 2014. május 2-án debütáló The Amazing Spider-Man 2 története és a harmadik forgatási napon készült fotó látható. A Marc Webb rendezte folytatásfilmben Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Shailene Woodley, Dane DeHaan, Colm Feore, Paul Giamatti és Sally Field lesz látható.

movietalk-theamazingspiderman630-jpg_201440.jpg

A csodálatos Pókember 2-ben Peter Parker élete még sűrűbb, mint korábban bármikor, hiszen egyaránt kell időt szakítani a bűnüldözésre és arra is, hogy szerelmével, Gwennel (Emma Stone) lehessen, ráadásul az érettségi is közeleg. Peter ugyan nem felejtette el a Gwen apjának tett ígéretét, hogy megóvja a lányt azáltal, hogy távol marad tőle, de mégsem képes ezt teljesíteni. Peter élete pedig további fordulatokat vesz, amikor felbukkan egy új gonosztevő, Electro (Jamie Foxx), egy régi barát, Harry Osborn (Dane DeHaan) és saját múltjáról is újabb dolgokat tud meg. @Luke

PHrPjBewZectuA_1_l.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr85066466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása