Parker magyar poszter

Címkék: parker poszter

2013.01.29. 18:53

    Parker (Jason Statham) profi tolvaj, megvannak a maga szabályai: sosem lop olyantól, akinek nincs pénze, és sosem bánt olyant, aki nem szolgált rá. De utolsó akciója során társai átvágják, a zsákmányt lenyúlják, őt pedig − azt hiszik − a túlvilágra küldik.
    Parker feltett szándéka, hogy revánsot vegyen. A gazdagok és híresek kedvelt gyülekezőhelyén, Palm Beachben bukkan a bandára, azonban tervéhez bennfentes társra van szüksége. A pénzhiányban szenvedő, ám annál ellenállhatatlanabb, ravaszabb és ambiciózusabb Leslie-t (Jennifer Lopez) szemeli ki partnerének, akivel együtt eszelik ki a nagy dobást: megkaparintani a szajrét, mindenkit elintézni, és mosolyogva távozni.

    Jason Statham és Jennifer Lopez remek párost alkotnak Donald E. Westlake népszerű regénysorozata alapján készült izgalmas thrillerben. A további szerepekben olyan keménykötésű színészeket láthatunk, mint Nick Nolte, és a Kemény zsaruk sorozatból már jól ismert Michael Chiklis.

Parker_B1_ONLINE_16E.JPG

Eredeti cím: Parker
Műfaj: thriller
Rendező: Tayor Hackford
Donald E. Westakle regénysorozatából a forgatókönyvet írta: John J. McLaughlin
Fényképezte: J. Michael Muro
Zene: David Buckley

Szereplők: Jennifer Lopez, Jason Statham, Nick Nolte, Michael Chiklis

Bemutató dátum: 2013. február 28.
Feliratos
Előzetes-korhatár: 16 éven aluliak számára nem ajánlott
Hossz:
Eredeti honlap:
http://www.parkermovie.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr425051637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása