Lincoln Magyarországon (12)

Címkék: lincoln

2013.01.25. 18:01

Csütörtök este tartották Steven Spielberg 12 Oscar-díjra jelölt filmjének, a Lincoln (12) (hazai bemutató: január 31.) első hazai exkluzív vetítését, melynek házigazdája az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövete, Eleni Tsakopoulos Kounalakis volt, aki Barack Obamaelnöki beiktatási ceremóniájáról érkezett az eseményre. A vetítésre olyan hazai közéleti és politikai személyek voltak hivatalosak, mint L. Simon László kultúráért felelős államtitkár, Habsburg György újságíró és politikus, Koltai Lajos magyar rendező és operatőr, továbbá Kepes Andrásújságíró.

Lincoln_USA_kovetseg_vetites (4).jpg

Exkluzív vendégként jelen volt az eseményen Thomas O. Melia, az USA Külügyminisztériumának a demokrácia, az emberi jogok és a munkaügyek kérdéseiért felelős helyettes államtitkára is, aki köszöntőbeszédében üdvözölte a meghívottakat. IC Press

Photo: Attila Nemeth/US Embassy˝

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr875049615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása