Hírek röviden 12.13.

Címkék: hírek röviden

2012.12.13. 14:04

  • Peter Jackson valamikor jövőre áll neki a The Adventures of Tintin: Prisoners of the Sun forgatásának, mellyel egy 2015-ös premier a célja.
  • Kiderült néhány részlet Wally Pfister (A sötét lovag - Felemelkedés operatőre) első rendezéséről, a Transcendence-ről. Johnny Depp egy Will nevű tudóst fog alakítani, aki feleségével, Evelynnel egy szuperszámítógépen dolgozik, amelyet érzésekkel szeretnének felruházni, csakhogy Willel időközben végez egy terrorellenes csoport. Evelyn ezután úgy dönt, férje agyát tölti fel a számítógépre. Evelyn szerepére egyébként Rooney Mara, Emily Blunt és Rebecca Hall esélyes.
  • Gillian Jacobs fogja alakítani Elizabeth Banks karakterének legjobb barátnőjét a Walk of Shame című vígjátékban.
  • Mark Wahlberg lesz egy egyelőre cím nélküli thriller producere, melynek forgatókönyvén Jonathan Herman dolgozik. A történet egy profi hackerről szól, aki egy középiskola diákjait veszi célba.
  • A New Regency szerezte meg Ben Ripley (Forráskód) Empire című forgatókönyvét, melyet a Védhetetlen és a Közönséges bűnözők keverékeként írtak le.
  • Nem semmi stáb gyűlt össze a Parts Per a Billionnél: Penn Badgley, Teresa Palmer, Alexis Bledel, Hill Harper, Frank Langella, Gene Rowlands és Rosario Dawson is aláírtak a filmhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr314963623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása