Öt év telt el azóta, hogy Judd Apatow forgatókönyvíró-rendező bemutatta a közönségnek Debbie-t és Pete-et a Felkoppintva (Knocked Up) című vígjátékban, most pedig Leslie Mann és Paul Rudd ismét magukra öltik szerepeiket.

A házaspár a szokásosnál is nagyobb érzelmi válságot él át, s a 40 és annyi kíméletlen humorral tárja ország-világ elé, hogyan birkóznak meg ezzel a kihívással. A film őszintén mesél arról, manapság mennyi örömöt-bánatot hoz, ha valaki házasságban él és a tetejébe még gyereket is nevel. Több évnyi házasság eredményeként Pete csupa nővel él együtt: Debbie-vel és két lányával, a nyolcéves Charlotte-tal (Iris Apatow) és a 13 éves Sadie-vel (Maude Apatow). Pete mindent megtesz azért, hogy felszínen tartsa lemezcégét, az Unfiltered Records-ot, miközben Debbie-vel azon dolgozik, hogy megbocsássák és elfelejtsék egymásnak, amit lehet, és élvezzék együtt az életet, ami megadatott nekik... mielőtt még esetleg kinyírnák egymást.

548917_449818375082410_1429162185_n.jpg

Hőseink családtagjait, barátait, munkatársait és szomszédait most is azok a kiváló színészek formálják meg, akikkel Apatow rendre benépesíti filmjeit, de vannak új versenyzők is. Annie Mumolo (Koszorúslányok – Bridesmaids) és Robert Smigel (Ne szórakozz Zohannal! – You Don't Mess with the Zohan) játsszák Pete-ék legjobb barátait, Barbot és Barryt. Charlyne Yi (Felkoppintva) és Megan Fox (Transformers) alakítják a két fiatal eladót, akikre nem lett volna szabad rábízni Debbie ruházati boltját. Chris O'Dowd (Koszorúslányok) és Lena Dunham (a Girls című sorozatból lehet ismerős) Ronnie és Cat szerepében tűnnek fel; Pete munkatársai a lemezcégnél, és minden vágyuk, hogy főnökük változtasson üzleti stratégiáján. Jason Segel (Lepattintva – Forgetting Sarah Marshall) a Felkoppintva után ismét Jasont alakítja, aki ezúttal Debbie és Barb szexuálisan túlfűtött fitneszguruja. Melissa McCarthy (Koszorúslányok) pedig Pete legádázabb ellensége lányai iskolájában.
Két legendás színész csatlakozik az Apatow-csapathoz: Albert Brooks (A híradó sztárjai/Broadcast News/, Drive – Gázt!), aki Pete három ikret nevelő, tolakodó apját alakítja, illetve John Lithgow (Becéző szavak /Terms of Endearment/, A majmok bolygója: Lázadás /Rise of the Planet of the Apes/) Debbie távolságtartó apjának szerepében.

A bejegyzés trackback címe:

https://premierfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr134959596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása